Klik hier om te zoek op de website

Eerdere nestjes
Zaterdag 8 juni 2013

Wat is internet toch leuk!!! Krijg ik vanmorgen een telefoontje van Hannie Kielstra, de eigenaresse van Zula. Zula is een zoon van Kelly Kathleen en Rooster en een broer van Scarbo, zie het berichtje hieronder. Als ik een telefoontje krijg van iemand waar ik langere tijd geen contact mee heb gehad dan slaat de schrik me meestal wel om het hart maar gelukkig was Hannie zo aardig om meteen te zeggen dat alles met Zula goed was. Hannie is 80-plus en zit sinds kort op het internet en een van de leuke dingen is dan het versturen en ontvangen van foto's. De prachtige, veertien jaar oude Zula met zijn hondenvriendinnetjes Jessie en Megan.

[klik voor een uitvergroting]
Zula, zoon van Kelly Kathleen en Rooster en broer van Scarbo.
[klik voor een uitvergroting]
Jessy
[klik voor een uitvergroting]
Megan
26 augustus 2012

Tinka heeft ooit in een andere cattery gewoond en heeft daar een nestje gehad. Maar daar was ze helemaal niet gelukkig en daarna is ze bij Paula gekomen. Zij en haar vier nestgenootjes zijn op 9 mei 1996 geboren in het laatste nest van onze Silvie. Zij is dus een halfzus van de beroemde Elvira. Inmiddels is zij ook een dame op leeftijd en maakt haar vrouwtje zich zorgen. Nu maar hopen dat het iets is waar de dierenarts wat aan kan doen.

Hier staat haar stamboom http://www.somali.asso.fr/eros/myped.php?code=224051&detail=1 stamboom Tinka 

Zo jammer dat er van deze combinatie geen nakomelingen meer in de fokkerij zijn want het was een hele goede combinatie. De mooie wildkleur kater Nelson had verder ook geen nakomelingen. Alleen de lijn van de moeder is in omloop gebleven. 30 augustus 2012

Helaas mocht alle inzet van Paula en haar dierenarts niet meer baten en was het eerlijker om haar gisteren te laten inslapen. De dierenarts kwam thuis en nam alle tijd. Het is een groot gemis voor Paula. Ze hebben zoveel jaren lief en leed gedeeld en nu blijft Tinka's vriendje Youri alleen over. Met het hondje kan hij absoluut niet overweg en het vraagt veel inzet van Paula en haar partner om beide dieren te geven wat ze nodig hebben.

Tinka van Paula. Je kan al aan haar ogen zien dat het slecht met haar gaat.
[klik voor een uitvergroting]
Hun laatste dag samen: Tinka en Youri.
18 juli 2012

Hoog tijd om hier weer wat foto's te plaatsen.

[klik voor een uitvergroting]
Scarbo van de familie Boeters, samen met vriendje Byron comfortabel.
Scarbo in de kou.
Dinsdag 1 november 2005

En dit is de prachtige Kala Kalindi. Eén van de twee katjes van Hugo en Kristl. Hugo is degene die mij zo met deze website helpt. Kala is het zusje van Ana in Den Haag die een nestje mag gaan krijgen.

[klik voor een uitvergroting]
Kala Kalindi toen zij een jaar of twee was.
[klik voor een uitvergroting]
Mama Dzjeedie, Silver Jade af Fredenslund, met haar drie dochters. Het was best fris maar ze wilden per se buiten blijven.
[klik voor een uitvergroting]
Een hele recente (2016) foto Kala Kalindi samen met mijn nichtje.
Terug naar overzicht