Klik hier om te zoek op de website

De nestjes van Ana en haar dochter Kiki (zilver Abessijntjes en - Somalietjes) 2008
Zondag 16 augustus

Er kwam zo'n leuke fotoserie binnen van Pablo met Noortje dat een foto ervan hier een plekje moet krijgen. Pablo is een zoon van Sana die op haar beurt weer een tante van onze Tresca is. Sana is weer een huisgenootje van Ana, de moeder van Shabanou. In het eerste deel van dit topic is zij een van de hoofdrolspeelsters (achterin dus) maar omdat ik naderhand verder ging met dit topic voor de nestjes van Ana en Kiki moest de naam aangepast worden.

Het vertrouwen en de tolerantie van de Somali naar jonge kinderen toe is indrukwekkend. Ook wanneer ze niet met kinderen opgroeien en er pas mee te maken krijgen wanneer er kleinkinderen over de vloer komen, kan het onderlinge contact indrukwekkend zijn.

[klik voor een uitvergroting]
Zondag 15 maart

Ik heb al vaker foto's van Gray en Vigo gekregen maar verzuimd ze hier te plaatsen en dat is echt zonde. Wat zijn ze mooi geworden!

Gray is bij zijn moeder Kiki in Amsterdam blijven wonen en Vigo is naar Den Bosch verhuisd. Hij en de dochter des huizes is een zodanig match dat Fenna op papier zijn baasje mocht worden. Beide kittens van de Haagse Ana, Shabanous moeder, zijn naar hun nieuwe huizen gegaan al is Wodan dichtbij gebleven. Hij houdt nu een Abessijns poesje dat haar zusje erg jong door een ziekte was verloren, gezelschap. Willa-Mae woont iets verder weg. Samen met een zwart huispoesje en Yinthe, een dochtertje van Tresca en Occido. Bij ons heette Yinthe Riva.

[klik voor een uitvergroting]
[klik voor een uitvergroting]
Zooo groot is Gray geworden. Nu zeven maanden oud.
[klik voor een uitvergroting]
Zoonlief Gray.
[klik voor een uitvergroting]
Moeder en zoon samen.
Dierendag 2006

De kittens van Ana en Maverick zijn zo mooi geworden. Echte Abessijntjes! Bryley heeft me de laatste foto's gestuurd.

[klik voor een uitvergroting]
Zorgzame broer Dusk met zoete zusje WillaMae SilverRose/Dawn.
[klik voor een uitvergroting] [klik voor een uitvergroting] [klik voor een uitvergroting]
Zo liehief.
De prachtige ticking van WillaMae.
Terug naar overzicht