Klik hier om te zoek op de website

Tresca x Jack
######################################################################
16 februari 2015

Ter gelegenheid van de negende verjaardag van Tresca plaatsen heel wat mensen die een kitten van haar hebben een foto van hun hartediefje. Patrizia waar Emir, nu dus Plumeau, woont, is heel goed met photoshop en dat levert de leukste plaatjes op. En vandaag kwam deze foto van Enya, nu beter bekend onder de naam Soek of Soukh, kreeg ik deze foto.

[klik voor een uitvergroting]
[klik voor een uitvergroting]
Nog een keer Plumeau
De mooie Soukh. Eerder woonde ze recht achter ons huis maar haar mensen en zij dus ook zijn verhuisd.
Zaterdag 29 december 2012

We naderen de tijd van de goede voornemens en eentje daarvan zou kunnen zijn dat ik wat trouwer de ontvangen foto's van onze uitgevlogen kittens die we van hun mensen krijgen, in hun nesttopics plaats.

Je verwacht het niet maar onze kittens zijn niet allemaal even volmaakt. Deze van de licht dyslectische' Plumeau ;-) is zo leuk dat het doodzonde zou zijn om hem te laten liggen. Hij woont samen met zijn halfbroer Kismet (Jack x Anches) bij Hein en Patrizia.

[klik voor een uitvergroting]
Tja, dat krijg je wanneer je woordbeeld niet altijd even goed is.
6 februari 2011

Nieuwe foto´s van Soukh. Ze is erg gelukkig met haar Jambo en Jambo met haar. Je hoort zo vaak dat katten het niet goed met elkaar kunnen vinden maar Somalietjes zijn heerlijke maatjes voor katten die een maatje nodig hebben.

[klik voor een uitvergroting]
Soukh kan heel wat ´potjes breken´ bij de tolerante Jambo.
Woendag 19 januari

Ik heb weer berichtjes ontvangen over Emir en Enya. Ook Emir heeft een andere roepnaam gekregen. Hij heette al Emir de Esprit Plumeau en nu is het Plumeau geworden in de hoop en verwachting dat hij later als castraatje trots met een staart als een plumeau door het huis zal schreiden. Ik zit vooraan de rij voor het krijgen van mooie foto´s want Patrizia kan er wat van. De mooiste zet ik straks onder de tekst zodat hij in groot formaat te zien is.

Ik had al verteld dat Enya ook met haar tweede deel van haar naam wordt genoemd: Soukh. En ook van haar hebben we mooie foto's gekregen. Het is zo'n leuk idee dat onze kleine meid nu thuis is in het huis achter ons waar ik op kijk wanneer ik aan het crosstrainen ben.

[klik voor een uitvergroting]
Emir Esprit de Plumeau.
[klik voor een uitvergroting]
Enya, Soukh dus, heeft het heel erg druk.
[klik voor een uitvergroting]
Dit moet ook nog in de versnipperaar.
[klik voor een uitvergroting]
Zoals altijd samen; Kismet en Plumeautje
[1]  2  3  4  5  volgende pagina >>
Terug naar overzicht