Klik hier om te zoek op de website

Het nestje van Tresca en Maverick
25-10-2011

Zo leuk! Angelina, Ampertje zoals ze hier als kitten heette, is een mooie meid en een goed fotomodel en dan kan het gebeuren dat wanneer haar vrouwtje een goede foto maakt dat die op de cover van het Felikat Magazine komt!

Zondag 24 juli 2011

Het weer is deze zomer dieptragisch nat. Moest ook wel voor het evenwicht want Nederland droogde bijna uit maar het is bijzonder sneu voor vooral de mensen met kinderen die nu in West-Europa vakantie hebben. Maar de katten zitten er niet mee. In veel huishoudens is inmiddels de cv weer aan en deze twee nakomelingen van Tresca en Maverick genieten tussen de buien door van het buitenleven.

Angelina. Wat is ze toch een flinke meid geworden.
[klik voor een uitvergroting]
De stoere Ainstain. Hij lijkt veel op zijn vader Maverick. Die ziet er ook stoerder uit dan hij diep in zijn hartje is.
Zaterdag 8 januari 2011

Het gemis van Ami zullen we nooit vergeten maar dat mag ons niet in de weg staan om te genieten van zijn nestgenootjes. Wij hebben zus Anches zelf gehouden en zij is inmiddels al meervoudig moeder. Samen met Jack heeft zij voor schitterende en vooral bijzonder lieve sorrelzilvertjes gezorgd. Momenteel hebben zij beiden een rustperiode op hormonaal gebied door middel van een suprelorinstaafje. Moeder Tresca heeft dit ook weer (heeft ze al eerder gehad) maar vader Maverick is een maand na hun geboorte al gecastreerd.

Hun mensen sturen me regelmatig foto's en updates over hun wel en wee en die foto's horen hier een plekje te krijgen.

[klik voor een uitvergroting]
Een kitten kan je ook zogen terwijl je voorzien bent van alle comfort (de warmte van een radiator) en gezelligheid van onze huidige actieve dekkater Zagato.
[klik voor een uitvergroting]
De mooie Angelina die het als pasgeboren kitten even zodanig moeilijk heeft gehad dat dit haar de tijdelijke naam Ampertje had opgeleverd.
[klik voor een uitvergroting]
Ainstain komt zijn tijd wel door.
[klik voor een uitvergroting]
Tresca met haar laatste nestje; Emir du Esprit Plumeau en Enya le Soukh.
[klik voor een uitvergroting]
Er was sneeuw genoeg om plezier mee te hebben. Papa Maverick heeft het er druk mee.
[klik voor een uitvergroting]
Luna samen met haar halfzusje Diva. Ze hebben dezelfde vader. Het is erg leerzaam om te zien wat het effect van het uitkruisen met een wildkleur op de kleur van de nakomelingen heeft.
Zo vader, zo dochter!

 

Vader Maverick verstoort - op een leuke manier - de fotosessie met zijn kroost.
Jammer dat Anches bij de fotosessie met haar kittens haar staart niet zo mooi als Maverick omhoog heeft.
Terug naar overzicht