Klik hier om te zoek op de website

De Bodegraafse prinsesjes
[klik voor een uitvergroting]
Donderdag 10 november

Ze zijn nu een maand oud en ze zijn extra, extra onweerstaanbaar. Alle kittens zijn geweldig, vooral de Somalikittens maar deze rooien...? Zou dat komen omdat ze niet hier in huis zijn?

[klik voor een uitvergroting] [klik voor een uitvergroting] [klik voor een uitvergroting]
4 november

De zeven kittens in Bodegraven groeien en bloeien. Toen ze ongeveer drie weken oud waren, vonden de moedertjes dat de kittens moesten verhuizen. Volgens het boekje. Er zijn maar weinig poezen die dan niet een andere nestelplaats willen. Ze bivakeren nu in de slaapkamer en Sophia, die eerder wel met een kitten aan de wandel ging, vindt deze locatie veel beter. Dat gaat daar erg gezellig worden. Ik heb de eerste foto al gezien van de kittens op bed met het baasje erin.

Geïnteresseerden kunnen het best rechtstreeks contact opnemen met Dick en Edith, edithopdewoerd@hotmail.com

 

[klik voor een uitvergroting]
[klik voor een uitvergroting]
Twee hele gelukkige zusjes.
[klik voor een uitvergroting]
Het blauwe poesje als sterretje temidden van al het rood.
[klik voor een uitvergroting]
Een en al behaaglijkheid.
Op 10 en 11 oktober zijn Sophia en Sarah bevallen van hun kittens van Zagato. Zowel de vader als de moedertjes zijn voor alle voor ons ras gewenste zaken getest; de oogspiegeltest, het knieonderzoek en de DNA-testen voor PRA en PKdef. De kittens zullen onze catterynaam als familienaam krijgen maar ze wonen in Bodegraven (tussen Den Haag en Utrecht).

Hun vader, onze eigen Zagato, heeft natuurlijk op deze website zijn eigen topic met alles over zijn jeugd en hedendaags wel en wee.

De rechtstreekse link, scheelt zoeken ;-), zet ik hieronder:

http://www.silfescian-cats.nl/index.php?mod=1&cat=8505
 

[klik voor een uitvergroting]
Nog eventjes en ze kunnen al vlees eten.
[klik voor een uitvergroting]
De zorgzame moedertjes Sophia en Sarah.
[klik voor een uitvergroting]
De eerste blauwe Silfescian.
[klik voor een uitvergroting]
Een van de vier katertjes.
In augustus kwamen Sophia en Sarah bij Zagato logeren. Vorig jaar was Sarah ook al eens geweest en op deze video is ´het resultaat´ te zien.

http://qik.ly/PjVYXNUCpx1UhE1phHyLR6

In actie bij het helpen scheren van zijn baasje 

Omdat zij maar van één kitten, en dan nog zo´n leukertje ook, van Zagato was bevallen, smaakte dit letterlijk naar meer. Voor zuslief Sophia was onze kattenkamer ook geen onbekend terrein alleen werd zij toen niet gedekt. Blijkbaar had Sophia er hooggespannen verwachtingen van, wilde ze per se nu wel zwanger naar huis en werd ze dus al meteen krols. Zagato wist wat er van hem verwacht werd. Daarna werd Sarah krols en zij werd ook met alle egards door Zatago behandeld. Alleen... tot  onze verbazing werd Sophia weer krols en ook weer gedekt. We hadden geen idee of ze op deze manier wel zwanger kon worden en al helemaal niet wanneer ze zou bevallen. De tijd heeft geleerd dat zij toch de eerste keer had opgenomen met als resultaat dat beide poezen minder dan een halve dag na elkaar bevielen.

[klik voor een uitvergroting]
Sarah en Sophia tijdens hun logeerpartijtje.
<< vorige pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  [9] 
Terug naar overzicht